URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

UNIVERSITATEA POLITEHNICĂ, LUATĂ CU ASALT DE STUDENȚI ȘI DE PASIONAȚII DE MAȘINI

Campusul din Universitatea Politehnica București a fost neîncăpător, pentru zecile de mii de studenți, pasionați de mașini, dar și șoferi veniți cu gândul să-și cumpere mașină. Astfel, peste 10.000 de oameni au vizitat campusul Universității Politehnica din București cu ocazia primei zile de „PoliFest Auto”. Mașini exotice precum și autoturisme modificate pentru raliuri sau competiții de drift au fost doar câteva dintre atracțiile evenimentului.

Dincolo de demonstrațiile de pilotaj auto, vizitatorii au avut oportunitatea să se bucure de multe alte momente speciale care au încărcat atmosfera cu energie.


Pe lângă modele de epocă, una chiar fabricată în 1899, cei veniți acolo au putut admira cele mai noi tehnologii ale marilor corporații din industria auto, dar și ultimele modele de mașini de la Dacia, Kia, Ford, Suzuki, Peugeot, Opel, Citroen, Land Rover, BMW și Mercedes. Cum era de așteptat, cele mai aglomerate standuri au fost cele de la BMW și Mercedes, unde tinerii au admirat și disecat fiecare bucată de exterior și interior al modelelor premium germane.
De remarcat este faptul că standul Dacia era vizitat în special de tinerii studenți la Politehnică ce erau interesați mai degrabă de un internship în cadrul companiei, decât de modelele expuse. Cum era de așteptat, cel mai mare interes a fost suscitat de către electrica Dacia Spring.
Reprezentanții Dacia au declarat că cei care vor o carieră în cadrul costructorului auto național se pot înscrie pe o platformă online, iar de acolo compania îi va selecta.

Sursa:wall-street

Continue Reading
La Top