URMĂREȘTE-NE
Jandarmeria Ialomița

ACTUALITATE

UNDE VOR FI PREZENȚI JANDARMII IALOMIȚENI ÎN ACEST WEEKEND

Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Ialomița va suplimenta, la finalul acestei săptămâni, efectivele angrenate în misiuni. Măsura vine în contextul asigurării unui climat de ordine și siguranță publică la evenimentele care au loc în acest weekend, transmit reprezentanții IJJ Ialomița. 

Astfel, echipajele de jandarmi vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică pe timpul desfăşurării următoarelor manifestări sportive și cultural-artistice:

Sâmbătă, 14 octombrie a.c.:

  • începând cu ora 11.00, pe stadionul ,,1 Mai” din Slobozia, unde se va desfășura meciul de fotbal dintre echipele AFC Unirea 04 Slobozia și Progresul Spartac;
  • între orele 11.00-19.00 la manifestările cultural-artistice ocazionate de „Ziua localității Miloșești”;
  • între orele 13.00-15.30, la competiția automobilistică transfrontalieră „Raliul prieteniei Brăila-Dobrich”.

Duminică, 15 octombrie a.c., între orele 09.00-14.00, la competiția sportivă „Cycling Race Slobozia 2023”.

În perioada 13 – 15 octombrie a.c., la Festivalul Concurs de Tradiție Culinară Ialomițeană „La Casa Tudorii”, ediția a XI-a, care va avea loc în comuna Giurgeni, dar și la „Târgul Tradițional de Toamnă 2023” care are loc în municipiul Fetești.

„De asemenea, în această perioadă, se va acționa alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, în zonele aglomerate, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea faptelor cu violență, prevenirea traficului și consumului de substanțe interzise. 

Desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentelor din acest sfârșit de săptămână este una dintre prioritățile noastre, iar în caz de urgență, adresați-vă cu încredere jandarmilor din dispozitivele de ordine publică sau apelați numărul unic de urgență 112”, mai transmit reprezentanții IJJ Ialomița.

FOTO: IJJ Ialomița

Continue Reading
La Top