URMĂREȘTE-NE

TIMP LIBER

UNDE POT PLECA LA TRATAMENT PENSIONARII CĂLĂRĂŞENI

Casa Județeană de Pensii Călărași informează că, pentru a treia serie de tratament balnear, cu dată de intrare în stațiuni în perioada 10-11 mai, s-au alocat 95 de bilete de tratament balnear, în următoarele stațiuni: Amara, Bala, Căciulata, Călimănești, Covasna, Felix, Geoagiu, Govora, Lacul Sărat, Neptun, Olănești, Pucioasa, Sovata, Sărata Monteoru, Slănic Prahova.

Au rămas nealocate 47 bilete de tratament: 47 bilete pentru stațiunea Amara, 2 bilete pentru stațiunea Bala, 5 bilete pentru stațiunea Covasna, 2 bilete pentru stațiunea Felix, 1 bilet pentru stațiunea Govora, 2 bilete pentru stațiunea Geoagiu, 2 bilete pentru stațiunea Lacul Sărat, 1 bilet pentru stațiunea Neptun, 6 bilete pentru stațiunea Pucioasa și 2 bilete pentru stațiunea Slănic Prahova.

Biletele sunt alocate prin aplicație informatică, beneficiarii urmând a fi înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament. Lista cererilor aprobate poate fi verificată atât la sediul Casei Județene de Pensii Călărași, cât și pe pagina de internet a instituției https://cjpcalarasi.ro/index.php/bilete-tratament.

Persoanele interesate, care și-au depus cerere pentru acordarea unui bilete de tratament și care fac dovada îndeplinirii condițiilor prevăzute de lege, se pot adresa Casei Județene de Pensii Călărași în vederea eliberării unui bilet dintre cele disponibile la momentul solicitării.       

Pentru mai multe detalii, puteți suna la numărul de telefon 0242/315.235, interior 114 – Compartiment Bilete de Tratament.

Sursa foto: resita.ro

Continue Reading
La Top