URMĂREȘTE-NE
Ialomițean care își caută familia

ACTUALITATE

UN TÂNĂR DIN IALOMIȚA ADOPTAT ÎN S.U.A. ÎȘI CAUTĂ FAMILIA NATURALĂ

Adrian Ignat, un bărbat de 31 de ani născut în județul Ialomița și adoptat de o familie din Washington, Statele Unite ale Americii (S.U.A), aplează la ajutorul oamenilor pentru a își găsi familia naturală. Acesta și-a expsus povestea pe un grup dedicat pentru astfel de cazuri, în speranța că cineva îi va oferi informațiile de care are nevoie.

Adrian s-a născut pe data de 7 martie 1991, în Ialomița, iar la scurt timp după naștere a fost adoptat de o familie din S.U.A. Acesta mai precizează că parinții lui se numesc Maria și Anton, iar sora sa biologică se numește Bianca.

De asemenea, acesta are și o fotografie cu cei cei doi părinți ai săi, copilul din imagine fiind Bianca, sora sa.

Salutări tuturor din Walla Walla, Washington, S.U.A.. De mult timp sunt și eu în căutarea familiei mele biologice. M-am născut în județul Ialomița, România, pe data de 7 martie 1991.

Numele meu a fost Ignat Adrian. La scurt timp după naştere am fost adoptat de o familie minunată care mi-a oferit multă dragoste şi o copilărie de vis.

Îmi doresc foarte mult să-mi găsesc părinții biologici, să îmi cunosc originea și rădăcinile românești.

Parintii mei se numesc Maria și Anton Ignat. Este o mare posibilitate ca ei să fie din Fetești, Ialomiţa. Am această fotografie cu ei doi, însă copilul din fotografie este sora mea biologică, Bianca Ignat.

Vă rog foarte mult să mă ajutați, poate de data asta voi avea norocul de a găsi și eu răspunsurile la toate întrebările pe care le am. Distribuiți!!”, este mesajul transmis de Adrian.

Continue Reading
La Top