URMĂREȘTE-NE
Poliția

ACTUALITATE

UN TÂNĂR DIN GRĂDIȘTEA ȘI-A BĂTUT MAMA ȘI SORA CU PUMNII ÎN CAP. BĂRBATUL A FOST REȚINUT

Un caz revoltător a avut loc în noaptea de  16/17 octombrie în localitatea Grădiștea, acolo unde un bărbat de 29 de ani și-a bătut mama și sora cu pumnii în cap. Femeile au făcut imediat plângere la Postul de Poliție Grădiștea, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Călărași. 

În fapt,  în timp ce persoanele vătămate se aflau la domiciliul comun, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, au fost lovite cu pumnii în zona capului și a corpului de către fiu, respectiv frate,  în vârstă de 29 de ani”, transmit reprezentanții IPJ Călărași.

Oamenii legii au întocmit formularul de evaluare a riscului, ocazie cu care a reieșit că există risc pentru viața, integritatea corporală sau libertatea femeilor, astfel că a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

Pe numele bărbatului de 29 de ani a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie. De asemenea, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

Continue Reading
La Top