URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

UN ȘOFER A LOVIT UN BICICLIST, APOI A PĂRĂSIT LOCUL FAPTEI

La data de 27 decembrie 2021, în jurul orei 07:30, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Călărași a fost sesizat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 de către un bărbat în vârstă de 54 de ani, din comuna Dichiseni, județul Călărași, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe Drumul Național 3B, a fost lovit în brațul stâng de o autoutilitară de culoare albă, șoferul continuându-și deplasarea în direcția orașului Fetești.

Imediat, la nivelul Serviciului Rutier Călărași s-a constituit o echipă operativă care a desfășurat cercetări și investigații, fiind anunțate toate echipajele de poliție din zonă, inclusiv cele de pe raza municipiului Fetești.

Ulterior, pe raza municipiului Fetești, un echipaj de poliție rutieră a depistat în trafic o autoutilitară albă, la volan fiind identificat conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 24 de ani.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă”, și părăsirea locului accidentului”, fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore față de șofer, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Secției 1 Poliției Rurală Modelu și lucrătorilor din cadrul Poliției Municipiului Fetești.

Continue Reading
La Top