URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

UN SENATOR DE CĂLĂRAȘI, ACUZAT DE TRAFIC DE INFLUENȚĂ

Administratorul public al Primăriei  Călărași, Eduard Grama, a declarat, în conferința de presă săptămânală a PSD, derulată la data de 18 noiembrie 2021, că președintele PNL Călărași, Ciprian Pandea, face trafic de influență la primăriile din județ. Potrivit spuselor sursei citate, Pandea ar promite edililor finanțare pentru implementarea proiectelor. De asemenea, Grama spune despre senatorul liberal că este un impostor.

“Există o dezamăgire mare, pentru că, la acest moment,  nu există, la nivel de guvern, o variantă să finanțăm proiecte prin fonduri guvernamentale. Singurul program deschis ar fi Anghel Saligny, unde Primăria Călărași a depus proiecte în limita a 103 milioane de lei. E vorba despre cartierele Măgureni, Mircea Vodă, străzile adiacente ale străzii București. Consiliul Județean a depus proiecte de circa 1000 de milioane de lei.
Dezamăgitor este că actualul senator al județului Călărași, Ciprian Pandea, inconștient, merge în județ și influențează primarii prin promisiuni că le asigură finanțarea proiectelor pentru dezvoltarea localităților. Inconștienta îi aparține. Faptul că vrea să devină și impostor, nu cred că este un drum atât de amplu de parcurs, doar ocupă o poziție pe care a ocupat-o fostul senator Filipescu, care a dus județul și municipiul în starea actuală. E imposibil să faci trafic de influență. Cunosc bine primarii, cunosc valoarea acestora, sunt oameni de calitate, care au proiecte și depun proiecte. Nu e nevoie ca senatorul să meargă în județ cu o liotă de consultanți, o liotă de oameni nepregătiți. Banii nu se dau prin Ciprian Pandea, banii se dau prin documente și proiecte. Dacă vrea să facă iar poze, cum a  făcut pe celebrul PNDL 2, o poate face. E doar un impostor”, a subliniat Eduard Grama.

Continue Reading
La Top