URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

UN ROMÂN URMĂRIT DE POLIȚIȘTII MAGHIARI A SĂRIT DIN MAȘINA AFLATĂ ÎN MERS PENTRU A SCĂPA DE OAMENII LEGII

Un șofer român a provocat o scenă demnă de o cascadorie dintr-un film de acțiune, în apropiere de Szeged, în Ungaria, când a sărit dintr-o mașină în mișcare.

Poliția județeană din Csongrád-Csanád a informat într-un comunicat că patrulele Departamentului de Desfășurare au patrulat în zona Szeged împreună cu colegii lor cehi. Aceștia conduceau o mașină de poliție cu însemnele oficiale cehe pe autostrada 55, când un Audi plin de pasageri a virat în fața lor cu mare viteză în sensul giratoriu de la kilometrul 25. Șoferul mașinii a încetinit după ce a ieșit din sensul giratoriu, dar nu pentru a respecta limita de viteză, informează poliția maghiară.

Deschizând portiera stângă, a sărit din mașină în timp ce aceasta se afla în mișcare și a fugit spre pajiștea din apropiere. Patrulele cehe și polițiștii în așteptare l-au arestat după ce acesta a mers câțiva metri.

Între timp, pasagerii din mașina fără șofer au reușit să oprească autoturismul. În total, în Audi călătoreau 12 persoane, toate au pretins că sunt cetățeni sirieni, dar nu aveau documente și nu au putut dovedi șederea legală în Ungaria. Astfel, polițiștii din județul Csongrád-Csanád, care au sosit între timp la fața locului, i-au escortat înapoi în zona frontierei, în conformitate cu legislația maghiară în vigoare, scrie ziarulunirea.ro.

După ce l-au capturat pe șoferul român în vârstă de 26 de ani, polițiștii l-au dus la Urgențe pentru îngrijiri medicale. Comandamentul de poliție al județului Csongrád-Csanád a inițiat o procedură penală împotriva acestuia pentru trafic de persoane.

Continue Reading
La Top