URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

UN PRIMAR DIN CĂLĂRAȘI, CERCETAT DE INSTITUȚIILE STATULUI DUPĂ CE A ORGANIZAT EVENIMENTE CULTURALE ÎN COMUNĂ

Primarul comunei Cuza Vodă din județul Călărași, Monica Ceaușescu, se află în centrul unui scandal după ce ar fi organizat mai multe activități culturale din bugetul local fără aprobarea Consiliului Local. În urma acestui fapt, numele ei apare în mai multe plângeri penale și sesizări la instituțiile statului.

Cu toate acestea, primarul neagă acuzațiile și susține că tot ce a făcut a fost pentru a aduce zâmbete și pentru a păstra amintiri unice pentru cetățenii comunei.

De asemenea, edilul a lansat un mesaj pe o retea de socializare prin care își exprimă nemulțumirea față de situația în care a fost implicată.

“Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită la Cuza-Vodă. Aceasta este concluzia la care am ajuns, după ce de ceva vreme suntem anchetați în urmă reclamațiilor făcute la MAI, DSV, DGA, cu acuzații reci și insalubre , tot mai hilare , de persoane incompatibile cu bunul simt.

Oare de ce trebuie reclamat primarul pentru că a permis organizarea unor evenimente pentru cetățenii comunei  prin care am dorit sa aducem zambete și sa pastram împreuna amintiri unice?

Mai mult decât atât, ne- am străduit sa fim atenți la fiecare detaliu și am avut grijă ca fiecare invitat să fie servit impecabil și să sa beneficieze de  prețuirea pe care o avem pentru oameni.

Am fost acuzați că am prejudiciat drepturile autorilor melodiilor originale care au fost interpretate pe scena Căminului Cultural de la Călărașii-Vechi, în condițiile în care acele compoziţii muzicale nu reprezintau creaţii intelectuale care fac obiectul dreptului de autor, în scopul de a avea mijloace de probă în vederea protejării lor. (..) Iubesc oamenii simpli care îşi exprimă gândurile direct, fără a transmite ranchiună şi gelozie , oamenii sinceri, care îşi doresc să mă ţină aproape, doar pentru că împreună putem crea armonie, putem zâmbi şi ne ajuta reciproc.

Iubesc oamenii care îşi doresc să ducă totul cinstit până la capăt. Care, atunci când dau de greul meu, nu fug. Pentru că muncesc şi o fac cu tot sufletul, pentru că îmi place să văd rezultate frumoase, pentru că mă dăruiesc 100% sau chiar 200% pentru a face lucrurile posibile și nu neapărat ușoare.

Când m-am angajat pentru această funcție , m-am pregătit de fapt pentru o viață de trudă, în care trebuie depus mult efort pentru semenii mei. Doar muncind și dăruind putem construi un viitor frumos acolo unde nu există nici o soluție încurajatoare.

Cu părere de rău, oamenii sunt așa cum sunt. Trăim într-o societate egoistă, în care nimeni nu te ajută, iar cei care o fac sunt contestați, călcați în picioare de cei răi, zgârciți, invidioși, fără caracter.

Le atrag atenţia acelora care încă nu au înțeles, cărora sângele urii și dezbinării le curge prin venele strivite de piroanele disperării, că nu cedez de la nimic, voi da bătălia cu toată forţa pe care o am, pentru că iubesc Cuza-Vodă!” a fost mesajul primarului din Cuza Vodă, Monica Ceaușescu.

Continue Reading
La Top