URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

UN POMPIER DIN JUDEȚUL CĂLĂRAȘI A IEȘIT LA PENSIE ÎN APLAUZELE COLEGILOR

ISU Călărași informează că, în data de 2 decembrie a.c., la Garda de Intervenţie Borcea, plutonier adjutant şef Petre Florin a ieșit la pensie, în aplauzele colegilor de tură.

După ce mulți ani la rând a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul armei pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, plutonier adjutant şef Petre Florin a ieșit la pensie, fiind felicitat de către toţi colegii lui de tură şi de către reprezentanţii comenzii unităţii. Într-o atmosferă plină de emoție, pe platoul din faţa Gărzii de Intervenţie Borcea, pompierii s-au despărțit astăzi (n.r.2 decembrie) de unul dintre camarazii lor de arme, plutonier adjutant şef Petre Florin, care a deţinut funcţia de conducător autospeciale în cadrul Gărzii de Interevenţie nr. 2 Borcea. Colegul nostru plutonier adjutant șef Petrescu Florin, după o lungă activitate depusă în slujba țării, se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi”, transmite purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi, plutonier adjutant şef Tătăranu Ştefan-Ovidiu.

Reprezentanții I.S.U.“Barbu Știrbei” Călărași l-au felicitat pe subofiţerul aflat în pragul pensionării, căruia i-au mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității şi, desigur, i-au urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

La ceas de pensionare, pompierul a primit o diplomă de apreciere, o plachetă onorifică din partea reprezentanţilor comenzii unităţii, dar şi mici daruri din partea colegilor de tură.

Continue Reading
La Top