URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

UN POMPIER CĂLĂRĂȘEAN A IEȘIT LA PENSIE ÎN APLAUZELE COLEGILOR

Într-o atmosferă plină de emoție, astăzi, 8 martie a.c., pe platoul din incinta Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Barbu Știrbei” al județului Călărași, pompierii s-au despărțit de unul dintre colegii lor de arme, plutonier adjutant Paraschiv Marian– subofițer operativ principal la Garda de intervenţie şi stingere nr. 1 Călărași, care, după o lungă activitate depusă în slujba țării în nobila misiune de a salva vieţile semenilor şi bunurile acestora, se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi.

Plutonierul adjutant Marian Paraschiv din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași a ieșit la pensie în aplauzele colegilor de serviciu, după ce mulți ani la rând a servit patria cu devotament, curaj și credință sub semnul armei pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară.

“Inspectorul Șef al I.S.U. Barbu Știrbei al județului Călărași l-a felicitat pe pompierul militar Paraschiv Marian, căruia i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității noastre şi desigur i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă. Și noi, colegii din cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi dorim celui mai tânăr pensionar al nostru să aibă parte de multă sănătate şi pensie lungă”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Călărași, plutonier adjuntant Ovidiu Tătăranu.

Continue Reading
La Top