URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

UN POMPIER CĂLĂRĂȘEAN A IEȘIT LA PENSIE, ÎN APLAUZELE COLEGILOR

Astăzi 22 iunie 2022, la Secția de pompieri Dragalina Plt. adj. șef Vasile Virgil Gabriel a ieșit la pensie în aplauzele colegilor de tură din cadrul Formațiunii de Pază după ce mulți ani la rând a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul de foc al armei pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, plutonier adjutant șef Vasile Virgil Gabriel a ieșit la pensie.

“Pe platoul din faţa Secţiei Dragalina, pompierii din cadrul Formațiunii de Pază s-au despărțit astăzi de unul dintre colegii lor de arme, care după o lungă activitate depusă în slujba țării, se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă alături de cei dragi. Reprezentantul comenzii unităţii, locotenent colonel Stoian Codruț – Prim adjunct al inspectorului șef, l-a felicitat pe plutonierul adjutant șef Vasile Virgil Gabriel, căruia i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității noastre, i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

Și noi, camarazii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi dorim colegului nostru să aibă parte de multă sănătate, liniște în familie și pensie lungă.” Purtător de cuvânt al I.S.U. „Barbu Ştirbei” CălăraşiPlutonier adjutant şef Tătăranu Ştefan-Ovidiu.

Continue Reading
La Top