URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

UN POMPIER CĂLĂRĂȘEAN A IEȘIT LA PENSIE, ÎN APLAUZELE COLEGILOR

Astăzi, 20 iunie 2022, la Reşedinţa I.S.U.”Barbu Ştirbei” CălăraşiLocotenent Colonel Gruia Ghiorghiţă a trecut în rezervă în aplauzele colegilor. – anunță ISU Călărași pe pagina de Facebook

După ce mulți ani la rând a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul armei pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, Locotenent Colonel Gruia Ghiorghiţă a trecut în rezervă, fiind felicitat de toţi colegii săi de la Reşedinţa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi.

Într-o atmosferă plină de emoție, pe platoul din faţa Detaşamentului Călăraşi, pompierii călărăşeni s-au despărțit astăzi de unul dintre camarazii lor, Locotenent Colonel Gruia Ghiorghiţă, care, după o lungă activitate depusă în slujba țării în nobila misiune de a salva vieţile semenilor, se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi. Colonel Păduraru Adrian Iulian – Inspector Șef al I.S.U. “Barbu Ştirbei” al județului Călărași l-a felicitat pe Locotenent Colonel Gruia Ghiorghiţă, căruia i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității noastre, şi desigur, i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă. Și noi, colegii din cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi dorim camaradului nostru să aibă parte de multă sănătate, liniște în familie și pensie cât mai lungă.

Purtător de cuvânt al I.S.U. „Barbu Știrbei” al județului Călărași – Plt. adj. şef Tătăranu Ştefan-Ovidiu

Continue Reading
La Top