URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

UN POLIȚIST A FOST AMENINȚAT CU MOARTEA PE INTERNET DE UN TÂNĂR DIN DICHISENI. AUTORUL, ARESTAT PREVENTIV

Un bărbat din comuna Dichiseni a ajuns în arest preventiv, după ce s-a dat în spectacol pe o rețea de socializare. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Călărași, duminică seara, bărbatul a postat, pe o rețea de socializare, mai multe mesaje vocale în care înjura un polițist și îl amenința cu moartea. De asemenea, bărbatul a adresat expresii jignitoare și la adresa insituției din care face parte polițistul. 

Aceste mesaje ar fi fost adresate în scop de intimidare sau de răzbunare, fiind în legătură cu activitatea şi exercitarea atribuţiilor de serviciu ale polițistului”, se mai arată în comunicatul IPJ Călărași.

Bărbatul care a trimis mesajele se numește Marian Ciprian Matache și are 32 de ani. Potrivit surselor Canal Sud, mesajele vocale au fost trimise pe un grup creat pe o rețea de socializare.

Polițiștii s-au autosesizat din oficiu, ieri, 19 februarie, cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj. Totodată, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Călărași, iar activitățile de cercetare penală au fost derulate de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale.

Așa au ajuns polițiștii la bărbatul de 32 de ani, care a fost inițial reținut pentru 24 de ore. Astăzi, 20 februarie, el a fost prezentat Judecătoriei Călărași cu propunere de arestare preventivă, propunere pe care judecătorul de drepturi și libertăți a admis-o.

Minuta judecătorească - ultraj

Minuta judecătorească – ultraj

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top