URMĂREȘTE-NE

ADMINISTRAȚIE

UN NOU TEREN DE SPORT VA FI CONSTRUIT ÎN CĂLĂRAȘI

În data de 24 octombrie 2023, edilul municipiului Călărași, Marius Dulce, a fost prezent la matinalul Bună Dimineața Călărași, de la Radio Voces Campi, în timpul emisiunii acesta venit cu precizări despre proiectele care se desfășoară la nivelul municipiului. Un alt proiect despre care acesta a vorbit a fost legat de construirea unui nou teren de sport în zona Grădinii Zoo din Călărași.

“Să știți că vom face un nou teren de practicat sport, este un proiect pe CNI, lângă pădurea de lângă Zoo, avem acolo un teren pe care o să înceapă proiectarea, tot obținut prin fonduri de la Compania Națională de Investiții, proiect pe care l-am câștigat, vom avea un teren de fotbal și un teren multifucțional, cu gradenă de 500 de persoane, vestiare, o să aibă cetățeanul unde să facă mișcare. Ne dorim să scoatem copiii la mișcare. Proiecte sunt multe pentru dezvoltarea municipiului Călărași cu zone de recreere, dar acest lucru se va realiza în timp. Noi urmărim proiectele pe care vrem să le accesăm. Vrem să luăm proiecte și pe POR 2021-2027, vrem să aducem proiecte la Călărași”, a precizat Marius Dulce.

Tot edilul municipiului, a detaliat despre situația spațiului verde, acesta și-a dorit ca spațiul verde, mai exact gazonul, să fie de o calitate mai bună deoarece atunci când este călcat să își revină mai repede. S-a schimbat și sistemul de udare a spațiului verde, s-a optat pentru un sistem cu puțuri forate cu bazine de stocare a apei cu pompe și cu timere care sunt reglate pentru a uda noaptea iarba.

Primarul municipiului, Marius Dulce, va fi prezent săptămânal, în ziua de marți, la matinalul Bună Dimineața Călărași, de la Radio Voces Campi, pentru a da “raportul” cetățenilor călărășeni, cu privire la ceea ce se întâmplă cu proiectele care sunt în derulare pe raza municipiului Călărași.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top