URMĂREȘTE-NE
Microbuz răsturnat județul Dâmbovița, Fețeni

ACTUALITATE

UN MICROBUZ CU 12 PERSOANE S-A RĂSTURNAT. A FOST ACTIVAT PLANUL ROȘU

Un accident rutier grav a avut loc în localitatea Fețeni, județul Dâmbovița, după ce un microbuz în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat din cauza unei defecțiuni la o anvelopă. În urma impactului, șase persoane au fost transportate la spital, iar autoritățile au declanșat Planul Roșu de Intervenție.

Planul Roșu de intervenție a fost declanșat în această seară ca urmare a unui accident rutier petrecut în localitatea Fețeni, județul Dâmbovița, la limita cu Argeș. Au intervenit forțe din ambele județe. Din Argeș: cinci ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță Argeș, șapte ambulanțe SMURD, o autospecială cu apă și spumă și un echipaj de descarcerare. Au fost preluate șase persoane rănite, toate cu leziuni minore și transportate la Spitalul de Urgență Pitești”, transmite Radu Perianu, prefectul județului Argeș.

 

Accident Fețeni

Accident Fețeni

Din cadrul ISU Dâmbovița se intervine cu trei ambulanțe SMURD, patru ambulanțe SAJ, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială de descarcerare.

De asemenea, pentru ca echipajele de specialitate să intervină prompt, circulația rutieră a fost oprită pe ambele sensuri de mers.

Accident - microbuz răsturnat

Accident – microbuz răsturnat

Microbuz răsturnat Fețeni

Microbuz răsturnat Fețeni

Continue Reading
La Top