URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

UN INFRACTOR DIN GIURGIU A VRUT SĂ CHEME POLIȚIA ÎN TIMP CE ERA… ARESTAT. OAMENII LEGII NU ȘI-AU MAI PUTUT STĂPÂNI RÂSUL

Scene de tot râsul la o acțiune a polițiștilor din Giurgiu. Unul dintre suspecții unei rețele infracționale a fost încătușat, astăzi (n.r. 24 noiembrie a.c.), cu zâmbetul pe buze de polițiști și procurorii DIICOT, potrivit offtherecord.ro. Bărbatul a vrut să cheme poliția pentru că nu-i plăcea deloc senzația de răcoare dată pe la încheieturi de cătușe. Poliția și DIICOT au efectuat sute de percheziții în toată țara la grupările infracționale. Oamenii legii au descins dimineață în 47 de locații din toată țara pentru destructurarea unor grupări infracționale. 457 percheziții au fost făcute în doar câteva ore și 367 de persoane au fost duse în total la audieri.

Momentul amintit mai sus s-a petrecut la Giurgiu după ce mascații au intrat în casa unui presupus infractor periculos pentru a-l imobiliza. Acesta a decis însă să se apere și el legal. „Băi, chem poliția” a strigat acesta către cei care îl culcau la pământ. Doar că …poliția era deja acolo.

Polițiștii și procurorii DIICOT au destructurat grupări infracționale din toată țara, specializate în trafic de persoane și de minori, exploatarea persoanelor vulnerabile, trafic de migranți, criminalitate informatică, trafic de droguri și infracțiuni împotriva patrimoniului, cu consecințe deosebit de grave.

Foto: msnews.ro

Continue Reading
La Top