URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

UN CĂLĂRĂȘEAN CERCETAT SUB CONTROL JUDICIAR DE PROCURORI

Un bărbat în vârstă de 31 de ani este cercetat sub control judiciar de procurorii din Călăraşi, după ce a ameninţat cu moartea doi poliţişti.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi au transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că un bărbat este anchetat pentru comiterea infracţiunii de ultraj.

„La data de 19.08.2023 organele de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi au fost sesizate, prin intermediul serviciului de urgenţă 112, cu privire la o stare de tulburare a ordinii şi liniştii publice, pe raza municipiului Călăraşi. În acest context, inculpatul C.I.(31 de ani) a adoptat un comportament agresiv faţă de echipajul de intervenţie prezent la faţa locului, proferând ameninţări cu acte de violenţă fizică şi suprimarea vieţii la adresa celor două persoane vătămate, agenţi de poliţie în cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi, acţiuni de natură să le producă acestora o stare de temere”, au precizat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi,potrivit News.ro.

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading
La Top