URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

UN BĂRBAT DIN MODELU A PĂCĂLIT MAI MULTE PERSOANE CĂ LE POATE AJUTA SĂ OBȚINĂ LOCUINȚE ANL. ANCHETATORII AU INTRAT PE FIR ȘI AU DESCHIS O ANCHETĂ

În comuna Modelu, lângă Călărași, un bărbat în vârstă de 64 de ani, Măturaru Tudor, a ajuns pe mâna anchetatorilor, fiind suspectat de trafic de influență. Vecinii îl descriu drept un individ cu metehne vechi, catalogându-l drept un șarlatan de meserie.

El locuiește împreună cu concubina sa, Micu Marinela, și, deși nu au copii împreună, stilul lor de viață este departe de a fi comun. Măturaru Tudor nu a muncit niciodată.

Anchetatorii au descoperit că acesta ar fi cerut bani de la mai multe persoane, folosindu-se de pretinsa influență pe care ar avea-o, pentru obținerea unei locuințe ANL de la Primăria Călărași. O plângere depusă de o femeie a scos la iveală aceste practici. Femeia a recunoscut în fața procurorilor că i-a dat bani lui Măturaru Tudor în schimbul promisiunii de influență în obținerea unei locuințe.

Recent, Măturaru Tudor s-ar fi angajat într-un magazin din Capitală, cu intenția de a încerca să-și îmbunătățească imaginea în fața anchetatorilor. Cu toate acestea, procurorul de caz a dispus continuarea urmăririi penale împotriva sa și a altor cinci persoane, în vederea comiterii a diverse infracțiuni, inclusiv cumpărare de influență.

Potrivit unor surse calarasipress.ro, în spatele acestui șarlatan s-ar afla un angajat dintr-o instituție subordonată Primăriei Călărași, care ar fi avut un rol esențial în toată această schemă de înșelăciune și trafic de influență. Acesta ar fi discutat și le-ar fi confirmat telefonic persoanelor în cauză, asigurându-le că demersurile pentru obținerea locuințelor ANL sunt în desfășurare.

În plus, surse apropiate lui Măturaru au dezvăluit că în casa lui au loc activități suspecte, inclusiv implicarea unor minore în servicii sexuale plătite. Procurorii l-au pus sub control judiciar pe Măturaru Tudor pentru o perioadă de 60 de zile. Pe lângă bărbat, alte cinci persoane sunt cercetate pentru cumpărare de influență. Singura care nu va fi trasă la răspundere este prima femeie care a fost denunțată pentru faptă în luna noiembrie 2023.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top