URMĂREȘTE-NE

CULTURĂ

UN AN PLIN DE EVENIMENTE CULTURALE LA CĂLĂRAȘI

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Călărași, a pregătit o serie de evenimente pentru anul 2023.
Georgiana Teodorescu, managerul instituției de cultură a oferit mai multe detalii într-un interviu pentru Canal Sud.

Am pregătit foarte multe evenimente, spectacole, pe lângă cele de pe sală pe care deja le vedem cu toții, piese de teatru, spectacole, chiar și stand-up comedy.
Continuăm anul acesta, așa cum v-am obișnuit cu evenimentele noastre mari și aici vorbim de “Festivalul Flori de Mai”, “Hora Mare”, care nu a mai fost din 2019 din cauza pandemiei și nu renunțăm nici la “Zilele Diasporei” care a ajuns anul acesta la ediția a III-a. Sunt evenimente care se desfășoară în aer liber, gratuit pentru public și anul acesta este o mare provocare deoarece platoul Consiliului Județean este în stare de reabilitare și am fost nevoiți să identificăm o nouă locație. Având în vedere succesul pe care l-am avut anul trecut și numărul de oameni care au fost prezenți la aceste evenimente, undeva la 5000 de oameni pe seară la “Flori de Mai” și undeva la 6000 de oameni la “Zilele Diasporei”, nu am putut să identificăm decât o singură variantă și anume Stadionul Municipal Ion Comșa din Călărași. Este o mare provocare deoarece nu am mai organizat niciun eveniment în această locație dar așa cum vedeți în toată țara, evenimentele mari se organizează pe stadioane.
Suntem în discuții cu mai mulți artiști dar as prefera să nu vă spun momentan pentru că nu am semnat contractele iar până nu semnăm nu avem o certitudine și nu aș vrea să fac o promisiune pe care să nu o pot respecta
”.

Continue Reading
La Top