URMĂREȘTE-NE

TIMP LIBER

“TU ALEGI VIITORUL COPIILOR”, SPECTACOL CARITABIL ORGANIZAT LA CĂLĂRAȘI

Fundația Preoteasa Elena a Parohiei Sfântul Mare Mucenic Gheorghe Prozanic, organizează, duminică 21 mai 2023, la ora 17:00, în sala Barbu Știrbei a Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași, spectacolul caritabil „Biserica, Familia și Școala, împreună pentru viitorul copiilor”, în scopul strângerii de fonduri pentru începerea lucrărilor de construcție a Centrului Multifuncțional pentru tineri și copii „Sfânta Cuvioasă Parascheva”.

Centrul Multifuncțional pentru tineri și copii „Sfânta Cuvioasă Parascheva” va avea misiunea să dezvolte sistemul de caritate, în spirit creştin-umanitar, în comuna Vasilați, din județul Călărași, dar și în alte localități ale județului Călărași. Acesta va avea rol educațional, cultural și social – pastoral – filantropic, în spirit creștin, în rândul tinerilor și copiilor, și nu numai.

Costurile pentru construirea acestui centru sunt ridicate, suma ridicându-se la aproximativ 70.000 de euro, bani de care Părintele Ștefan Cătălin Niță nu dispune.

Pe parcursul spectacolului, călărășenii și nu numai vor asista la programele artistice interpretate de Ion Ioniță, Mariana Stănescu Verman, Elena Baltoș, Tina Militaru, Corina Dragomir, Mariana Tudor Ulianovschi (muzică clasică la harpă și pian), Dana Florian (muzică folk), Alin Gheorghișan (actor al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”), Doru Bem (actor al Teatrului Excelsior), precum și de alți invitați surpriză.

Toți cei care vor să sprijine construirea Centrului Multifuncțional pentru tineri și copii „Sfânta Cuvioasă Parascheva”, o pot face astfel:

  • prin participarea la spectacolul caritabil „Biserica, Familia și Școala, împreună pentru viitorul copiilor”, duminică, 21 mai 2023, la ora 17:00, în sala Barbu Știrbei a Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași, prin procurarea de bilete de la Biserica Sfântul Gheorghe Prozanic din comuna Vasilați, județul Călărași sau prin achiziționarea electronică a acestora, pe e-mail, la adresele: ellla_dt@yahoo.com sau catalinstef@yahoo.com;
  • prin donații în contul: I B A N : R O 4 2 I N G B 0 0 0 0 9 9 9 9 0 8 2 9 5 8 8 6 (RON), deschis la ING Bank N.V. Amsterdam, Sucursala Bucureşti. Totodată, cei care vor să ofere o mână de ajutor, îl pot contacta pe părintele Ștefan Cătălin Niță, la numărul de telefon: 0723/330.501.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top