URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

TRUPUL NEÎNSUFLEȚIT AL GERMANULUI CĂZUT ÎN DUNĂRE DUPĂ CE DOUĂ AMBARCAȚIUNI S-AU CIOCNIT A FOST GĂSIT

Scafandrii au găsit în această dimineață trupul neînsuflețit al bărbatului de naționalitate germană care în urmă cu trei zile, pe 17 septembrie, a dispărut în Dunăre, în zona localității Mila 23. Acesta a căzut în apă după ce ambarcațiunea în care se afla a intrat în coliziune cu o altă ambarcațiune, la intersecția canalelor Șontea și Olguța.

Potrivit unor informații, bărbatul a fost găsit la aproximativ 300 de metri distanță dintre față de locul în care a căzut.

Corpul bărbatului a fost preluat de pompierii Pichetului Crișan și adus la mal, unde a fost identificat.

De asemenea, forțele discolate în zonă pentru căutare se retrag, inclusiv scafandrii din cadrul ISU Tulcea și ISU Brăila.

În cele două bărci se aflau la momentul ciocnirii 20 de persoane. 13 dintre ei erau într-o barcă, în timp ce ceilalți șapte se aflau în a doua ambarcațiune. Potrivit unor informații, germanul dispărut în apă și găsit astăzi are aproximativ 30 de ani.

De asemenea, la momentul producerii accidentului existau veste de salvare pentru toată lumea, însă nu toți au ales să le poarte, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea.

Totodată, poliția din Tulcea a deschis un dosar penal în acest caz. Cercetările se efectuează sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpa și distrugere.

Continue Reading
La Top