URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

TREI TINERI DIN CĂLĂRAȘI, REȚINUȚI DE POLIȚIȘTI PENTRU CĂ SE JUCAU CU UN PISTOL

Divertismentul și distracția au ajuns la un nou nivel în Călărași. Trei tineri au fost reținuți de poliție după ce un bărbat a anunțat că în spatele blocului în care locuiește se aud focuri de armă. Tinerii au fost prinși în flagrant în timp ce se jucau cu un pistol cu aer comprimat.

Din imaginile surprinse se observă cum unul dintre tineri are mai multă experiență cu arma, pentru că îl ajută pe unul dintre ei să mențină corect poziția în timpul trasului. După proba trasului la țintă, tinerii au fost conduși la sediul IPJ pentru “proba scrisă”. 

“În ziua de 27.07.2022, Politia Locala Călărași a fost sesizata ca trei tineri se joaca, in zona Parc Luceafărului, având asupra lor un pistol cu aer comprimat. Un număr de doua echipaje au intervenit imediat si au reținut persoanele in cauză, pe care le-au predat agenților din cadrul IPJ Călărași, pentru aplicarea prevederilor legale conform Legii 295/2004 – privind regimul armelor si munițiilor.” – transmit reprezentanții Poliției Locale Călărași.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top