URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

TREI POLIȚIȘTI ȘI UN JANDARM DIN CĂLĂRAȘI, SALVATORII UNUI BĂRBAT CARE A ÎNCERCAT SĂ SE SINUCIDĂ

Un bărbat în vârstă de 44 de ani din municipiul Călărași a încercat, duminică, să își pună capăt zilelor. Bărbatul a vrut să se spânzure. A legat un ștreang improvizat de o țeavă din fața apartamentului, dar înainte de asta a sunat la poliție și a anunțat ce urmează să facă. Vecinii spun că înainte de a recurge la acest gest a băut mai multe pahare cu alcool. 

La fața locului au ajuns de urgență trei polițiști și un jandarm care au reușit să îl salveze pe bărbat în ultimul moment.

Deși era întuneric, am reușit rapid să identifică persoana, care se afla în fața apartamentului său, pe scara blocului, având un ștreang improvizat în jurul gâtului. Acesta era semiconștient și emana halenă alcoolică”, a mai spus plutionierul Manea Adelin, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Călărași.

Odată ajunși la fața locului, eu împreună cu colegul jandarm Manea Adelin, imediat a ajuns și un echipaj format din agent Cristescu Cezar și agent Marin Stelian, am pătruns pe scara blocului, la etajul doi, am observat o persoană de sex masculin ce avea în jurul gâtului un ștreang improvizat. Imediat ne-am apropiat de acesta, colegul de la jandarmi împreună cu Marin Stelian au procedat la susținerea acestuia, iar Cezar a pătruns în imobilul lui, unde a găsit un cuțit, mi l-a dat repede, iar ulterior am tăiat ștreangul cu ajutorul cuțitului și acesta s-a aflat apoi înafara oricărui pericol”, a povestit agentul șef adjunct Simon Eugen, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Călărași.

Potrivit unor surse, bărbatul a recurs la acest gest după o ceartă cu familia. Polițiștii și jandarmul care au acționat sunt bucuroși că au reușit să ajungă la timp și să îl salveze pe bărbat.

Situația a fost una foarte tensionată, ne-am străduit pe cât de repede posibil să sprijinim persoana pentru a îi elibera ștreangul din jurul gâtului și a-i putea salva viața. Noi ne-am bucurat foarte mult știind că acea persoană a fost salvată și că se află în afara oricărui pericol”, a declarat plutionier Manea Adelin.

Este prima oară când am făcut acest lucru, m-am simțit bine și sunt sigur că și ceilalți colegi ar fi reacționat cel puțin la fel, dar și celelalte persoane dacă erau în locul meu”, a precizat agentul șef adjunct Simon Eugen.

Bărbatul a ajuns la spital, acolo unde a primit îngrijiri medicale, însă se află în afara oricărui pericol.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top