URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

TRAVERSAREA PRIN LOCURI NEPERMISE ÎN CĂLĂRAȘI

Una dintre cele mai frecvente greşeli pe care o fac pietonii este traversarea neregulamentară. Fie din inconştienţă, fie din necunoaşterea regulilor, aceştia ajung să traverseze prin orice loc, şi nu de puţine ori ajung victime ale accidentelor rutiere.

Călărășenii sunt din ce în ce mai tentați să traverseze prin astfel de locuri. Aceștia ar trebui să știe că și ei, alături de conducătorii auto, au atât drepturi, cât și obligații.

O echipă Canal SUD a surprins câteva evenimente de acest gen, în zona “Orizont”. Aceștia au găsit imediat o scuză pentru fapta săvârșită.

“Nu am vrut să traversez pe trecerea de pietoni din lipsa răbdării. Chiar dacă am circulat printr-un loc nepermis, m-am asigurat bine înante de a traversa strada” a declarat un cetățean călărășean care a traversat neregulamentar, pentru Canal SUD.

Pietonii sunt obligaţi, atunci când sunt în trafic, să circule pe trotuare sau, dacă acestea nu sunt disponibile în respectiva zonă, să circule pe margine, însă mulți dintre cetățenii călărășeni nu respectă regulile impuse.

Cele mai comune scuze pe care aceștia le-au folosit au fost că nu au suficiente treceri de pietoni sau nu au suficientă răbdare pentru a ajunge la trecere.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top