URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

TRAGEDIE ÎN COMUNITATEA MOTOCICLIȘTILOR DIN CĂLĂRAȘI

Știre tristă din comunitatea motocicliștilor din Călărași. Tânărul pasionat de motoare, Mihai Torpilă, în vârstă de 30 de ani, a fost luat de lângă cei dragi într-un accident de circulație în America, la scurt timp după ce a plecat într-o călătorie peste ocean pentru a lucra și a susține financiar familia și pentru a-și întâmpina al doilea copil, care se află pe drum.

Accidentul a fost cauzat de un șofer neatent care a traversat pe semnalul roșu al semaforului, izbind mașina condusă de Mihai, în ușa șoferului. Lovitura a cauzat moartea pe loc a motociclistului, iar pasagerul din dreapta se află în stare gravă la spital.

La o săptămână de la plecarea sa, într-o seară în orașul Lubbock din Texas, Mihai a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii în care se bucura de compania prietenilor. Acest tânăr făcea parte din comunitatea Gremium MC Wallachia Romania, un club moto cunoscut pentru numărul său impresionant de membri și atmosfera prietenoasă.

Cu o pasiune arzătoare pentru motoare și o dorință neobosită de a explora lumea, Mihai Torpilă a lăsat o amprentă puternică în inimile celor care l-au cunoscut. În ciuda adevărului tragic al momentului, el va fi amintit pentru energia sa contagioasă și pentru dragostea sa pentru familie și prieteni.

Continue Reading
La Top