URMĂREȘTE-NE

BREAKING NEWS

TRAGEDIE EVITATĂ ÎN TELEORMAN. UN TREN CU 200 DE PASAGERI A EVITAT O COLIZIUNE CU UN MARFAR

Teleorman. Un tren cu peste 200 de pasageri, care circula între Arad – București, a frânat brusc pentru a evita o coliziune cu un marfar, în această dimineață. Trei persoane au fost duse la spital.

“În jurul orei 04:00, un apel la 112 anunța un accident feroviar, un tren de călători care a deraiat în județul Teleorman, între Roșiorii de Vede si Măldăeni. Astfel, pentru gestionarea eficientă a evenimentului, a fost activat Planul Roșu de Intervenție, care presupune suplimentarea echipajelor operative, inclusiv a celor medicale la fața locului. Odată ajunse, forțele de intervenție au constatat că accidentul feroviar nu se confirmă. Trenul circula pe ruta Arad- București Nord și s-a oprit brusc”, transmite DSU.

Ulterior, reprezentanții ISU Teleorman au declarat la Digi 24 că trenul de pasageri a frânat deoarece în fața sa se afla un marfar care transporta autoturisme la Constanța, iar Planul Roșu a fost dezactivat. În tren se aflau peste 200 de persoane, care au fost transportate câtre stația CFR din Roșiorii de Vede. Trei persoane au fost rănite și transportate la spital, iar alte zece sunt evaluate medical la fața locului, dar refuză transportul la spital.

 

 

Continue Reading
La Top