URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

TOPUL DESTINAȚIILOR DIN EUROPA ÎN CARE POȚI CĂLĂTORI DE UNUL SINGUR

În ciuda curentului de a merge în vacanță în familie, cuplu, sau cu un grup mare de prieteni, există persoane care fie iubesc să călătorească singure, fie pur și simplu nu au cu cine.

Nu trebuie să vă sperie gândul de a pleca singur cu rucsacul în spate deoarece Europa este un tărâm al aventurilor și întâlnirilor, deci cu siguranță nu vă veți plictisi.

Puteți cunoaște oameni noi, cărora să le descoperiți cultura și stilul de viață. Aceste destinații de pe continent sunt recunoscute pentru viața de noapte, gastronomie, cultură și nu numai, potrivit europeanbestdestinations.com.

Topul destinațiilor în care poți călători singur

1. Barcelona, Spania

Foarte mulți oameni locuiesc singuri în Barcelona, deci un turist care nu are partener nu va părea din afara peisajului. În plus, sute de mii de oameni aleg această destinație fie pentru un flirt, fie chiar pentru a căuta dragostea. Barcelona este destinația ideală pentru cei ce iubesc viața de noapte, mâncarea, shoppingul, cultura, plaja, marea și hotelurile ieftine.

2. Berlin, Germania

Berlinul reprezintă o combinație amețitoare: are energia underground a Londrei și viața culturală și artistică a New Yorkului în anii 60. Un oraș ideal de luat la pas, sau de explorat cu bicicleta, imens, dar cu un transport în comun foarte bine pus la punct.

3. Madrid, Spania

Madrid este una dintre cele mai dinamice capitale, unde este imposibil să te plictisești. Iubitorii de cultură vor avea ce să facă deoarece există numeroase muzee, unul dintre cele mai cunoscute fiind Muzeul Prado. Nu uitați să mâncați paella și să beți sangria

4. Paris, Franța

Parisul, orașul dragostei, nu avea cum să lipsească din top. Ce poate fi mai romantic decât să începi o idilă în Paris? Dacă vrei să întâlnești un poet boem, vizitează Grădinile Luxemburg. Sau poate un artist, la Montmartre, iar dacă ești pasionat de jogging, atunci trebuie să mergi la Parc des Buttes Chaumont.

5. Porto, Portugalia

Portughezii se vor arăta întotdeauna dornici să vă ajute, își iubesc țara și doresc să împărtășească acest lucru cu turiștii. Hotelurile din Porto sunt excelente și au prețuri accesibile. În plus, sigur vă veți îndrăgosti de arhitectură, de litoral și de parcuri.

6. Londra, Marea Britanie

Întotdeauna se întâmplă ceva în Londra. Iubitorii de natură pot găsi dragostea în Hyde Park sau Green Park, cei care adoră cumpărăturile pot încerca pe Carnaby Street, cei care iubesc cultura underground trebuie să ajungă în Candem Town, iar cinefilii în Notting Hill.

7. Mykonos, Grecia

Mykonos este adesea asemănată cu Ibiza și atrage adesea iubitorii de natură și de viață de noapte. Pe lângă cluburile de noapte legendare și atmosfera incredibilă, vă puteți bucura de mare, de plajă și de numeroase activități acvatice.

8. Zagreb, Croația

Zagreb este o destinație romantică, cu multe parcuri, străduțe fermecătoare și o arhitectură incredibilă. De asemenea, este un oraș plin de viață, care nu doarme niciodată, mai ales noaptea. Cultura este un alt punct forte și are numeroase cinematografe, librării și muzee.

Continue Reading
La Top