URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

TOATE PATURILE CENTRULUI DE ASISTENȚĂ MEDICO-SOCIALĂ SUNT OCUPATE

Toate cele 25 de paturi existente la Centrul de Asistenţă Medico-Socială (CAMS) Călăraşi, sunt ocupate în momentul de față.

„Serviciile sociale pe care le oferă CAMS Călăraşi beneficiarilor au ca scop îmbunătățirea gradului de autonomie al persoanelor și integrarea lor în societate, prin activități de consiliere și de stimulare a capacităților sociale. De aceste servicii pot beneficia persoane care din diferite motive – fizice, psihice sau sociale – nu au posibilitatea să își asigure nevoile sociale și să își dezvolte propriile capacități de intregrare socială”, ne-a informat directorul CAMS Călărași, Cristian Marin.

Centrul de Asistenţă Medico-Socială Călăraşi este o instituţie de interes public judeţean, cu personalitate juridică, în subordinea Consiliului Judeţean Călăraşi, care are rolul de a asigura la nivel judeţean aplicarea politicilor şi strategiilor de asistenţă medico-socială, prin acordarea de servicii de îngrijire, servicii medicale, precum şi servicii sociale persoanelor vârstnice cu diferite afecţiuni cronice, cu domiciliul stabil în localităţile judeţului Călăraşi.

Centrul de Asistenţă Medico-Socială Călăraşi îndeplineşte exclusiv o funcţie de execuţie, prin asigurarea mijloacelor umane, materiale şi financiare necesare asigurării serviciilor medicale, de îngrijire şi sociale, persoanelor cu nevoi socio-medicale.

C.A.M.S. este organizată şi funcţionează ca instituţie bugetară, rezidenţială cu personalitate juridică în subordinea Consiliului Judeţean Călăraşi, având rolul de a acorda permanent asistenţă medico-socială, internare permanentă şi gardă permanentă bolnavilor cu afecţiuni cronice care au domiciliul în localităţile judeţului Călăraşi.

Continue Reading
La Top