URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

TOALETELE CĂMINULUI PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE “ANTIM IVIREANUL” AU FOST MODERNIZATE

Căminul pentru persoane vârstnice “Antim Ivireanul” este locul în care pensionarii din municipiul Călărași, și nu numai, se pot relaxa într-un mediu curat. Aceștia dispun de confortul necesar pentru o bătrânețe liniștită și au la îndemână îngrijiri medicale de calitate.

Renovarea toaletelor este, fără doar și poate, o activitate căreia căminul “Antim Ivireanul” i-a acordat atenție și timp, deoarece în zilele noastre baia a ajuns un spațiu important, nefiind doar locul de relaxare zilnică, ci și zona de confort necesară, în special pentru bătrânii care au nevoi speciale.

Ultimele investiții pe care le-am făcut sunt în băi, am renovat tot ceea ce înseamnă instalație sanitară, gresie, faianță și aerisirile, deoarece inainte de renovare, din cauza lipsei acestora, întotdeauna aveam probleme cu igrasia. Plecând de la această problemă, am hotătât să schimbăm absolut tot.

Această modernizare este în favoarea vârstnicilor, deoarece acum pot folosi băile singuri, cu ajutorul scaunelor speciale și a dușurilor.

În anul 2023 dorim să modernizăm și etajul, cu toate că nu avem probleme cu igrasia, și să creem un spațiu comun, asemănător cu o sufragerie, unde aceștia pot petrece timp cu ceilalți bătrâni și unde pot primi familia” a declarat Ilinca Enescu, directorul căminului pentru persoane vârstnice “Antim Ivireanul”, pentru Canal SUD.

Noile băi, în comparație cu ce am avut, sunt excelente, mai ales pentru mine deoarece am probleme de sănătate. Toaletele sunt ideale pentru mine doarece îmi asigură confortul și mă ajută să nu mai depind de nimeni. Conducerea căminului a ținut cont de doleanțele noastre, iar pentru noi lucrul acesta a contat foarte mult” a declarat un rezident al căminului.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top