URMĂREȘTE-NE

SOCIAL

TINERII SE ÎMPRUMUTĂ PENTRU A-ȘI ORGANIZA NUNTA

Tot mai mulți tineri la început de drum își organizează nunți fastuoase și rămân cu o gaură financiară. Aceștia aleg să se împrumute la bănci pe o perioadă îndelungată pentru a-și organiza evenimentul.

Nunta la români, între împrumut și faliment personal. Tot mai mulți tineri la început de drum își doresc să aibă parte de o nuntă de vis, faimoasă, dar acest eveniment, care se dorește a fi unul grandios, îi lasă cu o gaură uriașă în buget, fapt care nu se întâmpla în trecut, atunci când nunta reprezenta un real ajutor pentru tinerii căsătoriți.

În cadrul noului număr al revistei Income Magazine există un articol foarte bine documentat și care prezintă diferența dintre nunta părinților și nunta copiilor.

“Nunta părinților a fost un eveniment de la care a rezultat un profit de trei mii de dolari cu care au reușit să achite jumătate din valoarea unei locuințe, iar astăzi, fiica lor are o nuntă care costă circa 40 de mii de dolari, iar speranța lor este ca măcar să poată acoperi cheltuielile.  Poziția tinerilor față de nuntă este complet diferită față de modul cum s-au raportat părinții la același eveniment. Specialiștii spun că există un apetit foarte mare pentru nunți fastuoase. Cu toate acestea, numărul căsătoriilor a scăzut drastic în ultimii ani, însă atunci când se întâmplă, nunțile sunt cu adevărat fastuoase”, a declarat Ioana Erdei, Income Magazine.

Sursa: antena3.ro

Continue Reading
La Top