URMĂREȘTE-NE

AGRICULTURĂ

TINERII FERMIERI ÎMBINĂ TEHNOLOGIA CU AGRICULTURA PENTRU A OBȚINE PRODUCȚII EFICIENTE

Inovația și progresele tehnologice se remarcă tot mai mult în practicile agricole ale fermierilor. Integrarea tehnologiei în agricultură simplifică viețile oamenilor și îmbunătățește constant productivitatea activităților agricole. Transformările constante prin care a trecut agricultura în ultimii ani au arătat că implementarea unui sistem de management agricol contribuie la o producție eficientă, durabilă și profitabilă.

Tehnologia ajută, fapt confirmat și de fermierul Marius Constantin de la ferma agricolă “Agro Tudor”.

Marius Constantin ne spune într-un interviu pentru Canal Sud, cum se vede agricultura prin ochii unui tânăr fermier.

“ Mi se pare destul de dificil pentru că vin dintr-un alt domeniu, am terminat o facultate de construcții. Cel mai greu mi-a fost în primii trei ani pentru că nu știam nimic despre agricultură, nu știam ce înseamnă un utilaj agricol, nici angajații fermei nu știau să regleze o semănătoare, a trebuit să o iau de la zero.
În momentul de față lucram 860 de hectare, proprietate personală și arendă. Lucrăm porumb, grâu, orz și floarea soarelui”, a declarat Marius Constantin.

În dotarea fermei există doar utilaje de ultimă tehnologie care nu doar ușurează munca fermierilor ci și contribuie la o producție eficientă.

Mai multe detalii puteți urmări în jurnalul Canal Sud din această seară.

Continue Reading
La Top