URMĂREȘTE-NE
Elev de liceu

EDUCAȚIE

TESTAREA ELEVILOR SE FACE PE PLATFORMA ONLINE

Începe testarea elevilor pe platforma online: clasele V-XII dau teste la 10 materii pana pe 3 octombrie.

Elevii de gimnaziu si liceu din judetul Iasi vor sustine, in perioada 20 septembrie – 3 octombrie 2023, testări standardizate la un număr de 10 discipline: Limba și literatura romană, Matematică, Istorie, Limba franceză, Fizică, Biologie, Chimie, Informatică, Geografie, Limba engleză.

Potrivit ISJ, scopul acestei evaluări este de a realiza o diagnoza obiectivă privind nivelul de pregătire a elevilor și de a stabili, ulterior, demersuri educaționale eficiente atât la nivelul unităților de învățământ, cât și la nivel județean. După fiecare sesiune de testare va fi generat un raport complet de evaluare, la care vor avea acces fiecare elev, părinții acestuia, profesorii de specialitate și directorul școlii.

  1.  Elevii vor fi testați în fiecare unitate de învățământ sub supravegherea unui cadru didactic, utilizând, fiecare în parte, câte un dispozitiv electronic (PC, laptop, tabletă sau smartphone) al școlii/personal, conform unui grafic stabilit de conducerea școlii.

„Dacă elevul nu are un dispozitiv electronic, dispune scoala de acesta, pentru ca majoritatea unitatilor scolare au primit dispozitive in perioada pandemiei”, a mentionat purtatorul de cuvant al ISJ.

Continue Reading
La Top