URMĂREȘTE-NE

TEHNOLOGIE

TAXĂ LUNARĂ PENTRU FOLOSIREA UNUI CONT NETFLIX LA MAI MULTE ADRESE

Netflix introduce în România, o taxă de 2,9 euro pe lună pentru folosirea unui cont la mai multe adrese. Platforma de streaming spune că va trimite e-mailuri abonaților în care îi va informa că “un cont este destinat folosirii de către o singură locuință”.

”Un cont Netflix este destinat folosirii de către o singură locuință. Toate persoanele care locuiesc acolo pot folosi Netflix oriunde s-ar afla (acasă, în deplasare, în vacanță) și pot beneficia de funcțiile noi, cum ar fi Transfer de profil și Gestionarea accesului și a dispozitivelor.

Suntem conștienți că abonații noștri au multe opțiuni în materie de divertisment. De aceea, ne dorim să continuăm să investim consistent într-o varietate de filme și seriale noi, astfel încât, indiferent de preferințele, dispoziția sau limba ta și de persoana cu care vizionezi, să te poți bucura mereu de conținut grozav pe Netflix”, se arată într-un mesaj postat de Netflix, marți, 23 mai.

Mailul care va ajunge la abonați:

Platforma de streaming, arată biziday, a introdus prima dată taxa în Spania, Portugalia și Canada, la începutul lui februarie.

Sursa ziare.com

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top