URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

TÂNĂRĂ BĂTUTĂ CU BESTIALITATE ÎN MIJLOCUL STRĂZII, DE DOUĂ FETE

Scandalurile stradale din Călărași sunt nelipsite. Duminică, 27 august, o tânără în vârstă de 18 ani a fost agresată brutal pe stradă de către două tinere. Agresiunea a avut loc în jurul orei 18:00, iar victima era însărcinată. Potrivit informațiilor inițiale, conflictele spontane au dus la o altercație fizică, în urma căreia tânăra gravidă a fost lovită cu pumnii și picioarele.

Evenimentul a atras imediat atenția autorităților, iar polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Călărași au intervenit rapid după ce au fost alertați prin apelul de urgență 112.

Din fericire, controlul medical ulterior a arătat că starea sarcinii nu a fost afectată în urma agresiunii, oferind o rază de speranță într-un incident deja șocant. Pe lângă impactul fizic asupra victimei, telefonul acesteia a fost spart în timpul agresiunii, cauzând un prejudiciu de 450 de lei, spun polițiștii.

Autoritățile au deschis un dosar penal în legătură cu incidentul, sub acuzațiile de lovire și alte violențe, precum și distrugere. Cercetările sunt în desfășurare pentru a se clarifica toate detaliile.

Continue Reading
La Top