URMĂREȘTE-NE
ARESTAT

ACTUALITATE

TÂNĂR URMĂRIT INTERNAȚIONAL – DEPISTAT DE POLIȚIȘTI

În dimineața de 10 octombrie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 20 Poliție au desfășurat activități pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, în vederea prevenirii și combaterii faptelor antisociale, precum și pentru depistarea persoanelor care se sustrag urmăririi penale sau executării unei măsuri privative de libertate.

În acest context, acționând pentru creșterea siguranței în trafic, polițiștii au procedat la oprirea regulamentară a unui autoturism, în jurul orei 01.00, care circula pe un segment de drum, din Sectorul 6.

Astfel, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că pasagerul aflat în mașină, un tânăr în vârstă de 16 ani, figura ca fiind urmărit internațional, împotriva acestuia fiind emis de către autoritățile judiciare din Germania, la data de 14 septembrie 2023, un mandat european de arestare pentru săvârșirea de infracțiuni pe teritoriul altui stat.

Cel în cauză a fost preluat de către Serviciul Investigații Criminale și a fost audiat de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, împotriva acestuia fiind emisă o ordonanță de reținere.

Ulterior, tânărul a fost introdus într-un centru de reținere din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top