URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

TÂNĂR DIN IALOMIȚA, URMĂRIT DE POLIȚIE ÎN JUDEȚUL CĂLĂRAȘI. A FOST PRINS DUPĂ CINCI KILOMETRI, ÎN DOR-MĂRUNT

Un tânăr de 22 de ani din județul Ialomița a pus pe jar polițiștii din cadrul Poliției orașului Lehliu-Gară, după ce nu a oprit la semnalele regulamentare de oprire ale acestora. Incidentul s-a petrecut pe 1 octombrie, atunci când șoferul nu a  respectat indicațiile polițiștilor, continuându-și deplasarea.

Văzând că tânărul nu a oprit la semnalele lor, polițiștii au pornit imediat în urmărire. Cinci kilometri au fugit oamenii legii după șofer, iar la un moment dat, pe o stradă din Dor Mărunt, acesta a oprit mașina și a fugit pe mai multe străzi. Polițiștii au reușit însă să îl prindă după aproximativ 200 de metri.

De asemenea, în urma verificărilor în bazele de date, a reieșit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost și testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,00 mg/L alcool pur în aerul expirat.

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvâșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Lehliu-Gară au fost și cei ai Postului de Poliție Transporturi Feroviare Lehliu-Gară.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top