URMĂREȘTE-NE

EVENIMENTE

SUTE DE COPII AU INVADAT PARCURILE ȘI GRĂDINA ZOOLOGICĂ DIN CĂLĂRAȘI DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A COPILULUI

Sâmbăta, 1 Iunie, de Ziua Internațională a Copilului, Parcul Dumbrava din Călărași a fost plin de copii de toate vârstele, veniți să se bucure de activitățile special organizate pentru această ocazie.

Copiii s-au delectat cu diverse activități oferite de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Călărași, Poliția Municipiului Călărași, Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Călărași și Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Călărași. Aceste instituții au amenajat standuri tematice, unde cei mici au avut ocazia să se familiarizeze cu aspecte din viața profesională a acestor servicii publice. Copiii au putut observa tehnica din dotare și au accesat punctele de informare organizate special pentru a învăța mai multe despre munca acestor profesioniști.

ATMOSFERĂ MAGICĂ LA GRĂDINA ZOOLOGICĂ DIN CĂLĂRAȘI

La Grădina Zoologică din Călărași, atmosfera a fost de asemenea extraordinară, continuând o tradiție îndrăgită de ani de zile. Hipopotamul Cooper a sărbătorit o nouă aniversare, marcând încă un an de bucurie alături de cei mici.

Vizitatorii s-au bucurat de o serie de surprize încântătoare: intrarea liberă, cabina foto care a capturat amintiri de neuitat oferind poze instant copiilor, tortul impresionant din salată pregătit special pentru Cooper, acadele și înghețată gratuită pentru cei mici. De asemenea, mascotele și numeroasele activități destinate copiilor au făcut ca această zi să fie una de neuitat.

FESTIVITĂȚI ÎN PARCUL DE VEST (ZONA JIRLĂU)

Seara s-a încheiat într-o notă feerică în Parcul de Vest (zona Jirlău), unde festivitățile au început la ora 18:00. Toți copiii au fost invitați să vină costumați în personajele lor favorite și să se bucure de o serie de surprize speciale. Printre activitățile pregătite s-a numărat o tombolă cu premii, decoruri magice inspirate din “Alice în Țara Minunilor”, castele gonflabile, spectacole de magie și animatori.

 

Pe măsură ce seara a avansat, copiii au participat la discotecă în aer liber și au lansat lampioane, creând un spectacol de lumini și voie bună.

Continue Reading
La Top