URMĂREȘTE-NE

SPORT

SUCCESUL ECHIPELOR CĂLĂRĂȘENE, ÎN BASEBALL-UL ROMÂNESC

În perioada 17-19 mai, la Roman a avut loc Campionatul Național de Baseball Seniori al României. Competiția a fost extrem de strânsă, iar meciurile au fost deosebit de spectaculoase. Jucătorii au evoluat cu dăruire și pasiune, oferind un adevărat spectacol pe teren.

Anul acesta, în cadrul Campionatului Național de Seniori a debutat o nouă echipă, Grizzlies Brașov Baseball.

 Performanțele echipelor

După primul turneu, CS Leaders Călărași a reușit să obțină 4 victorii și doar 1 înfrângere. Jucătorii sunt determinați să lupte până la capăt pentru a deveni din nou campionii României.

“Echipa de baseball seniori a CS Leaders Călărași a participat weekendul acesta la primul turneu al campionatului național de baseball de la Roman. Băieții noștri au avut o înfrângere în fața colegilor de la LPS Roman și victorii împotriva ACSB Thunder Wolves Botoșani, ACS Eagles Cluj Napoca, ACS Grizzlies Brașov și CS Atletico Alexandria,” a declarat Ion Bălan, antrenor.

Campionatul Național de Baseball U18

Următoarea competiție desfășurată a fost Campionatul Național de Baseball U18, care a avut loc în perioada 25-26 mai, pe terenurile din Roman și Gherăești. Meciurile au fost intense, iar echipele participante au dat tot ce au avut mai bun pentru a câștiga.

Rezultate și clasamente

Campionatul Național de Baseball U18 desfășurat la Roman în acest weekend a oferit meciuri spectaculoase. Rezultatele au fost următoarele:

– CSȘ Călărași – CSȘ 6 București: 12 – 2

– CSȘ Botoșani – CSȘ Călărași: 6 – 13

– CSȘ Călărași – LPS Roman: 6 – 9

După această competiție, echipa de juniori s-a clasat pe locul al doilea, dar jucătorii sunt determinați să continue pregătirile pentru a-și focaliza toate forțele în următoarele competiții și pentru a ocupa primul loc.

Viitoarele competiții

Următoarea competiție de baseball se va desfășura la Călărași, unde va avea loc primul turneu de baseball la categoria de vârstă sub 12 ani.

Continue Reading
La Top