URMĂREȘTE-NE

SPORT

SUCCES RĂSUNĂTOR PENTRU CSM CĂLĂRAȘI, LA CAMPIONATUL NAȚIONAL DE CANOTAJ JUNIORI

Secția de Canotaj a CSM Călărași a obținut rezultate impresionante la Campionatul Național Petrom Canotaj juniori, desfășurat în perioada 7-9 iunie la Iași. Tinerii canotori au demonstrat încă o dată talentul și dedicația lor, cucerind medalii în mai multe probe.

În proba de simplu J1, Bianca Camelia Ifteni a strălucit, obținând medalia de aur. Performanța sa remarcabilă a confirmat pregătirea riguroasă și determinarea de a excela în acest sport solicitant.

La rândul ei, Carla Popescu a câștigat medalia de argint în proba de simplu J3, aducând o nouă distincție valoroasă pentru echipa din Călărași. Evoluția sa a fost urmărită cu interes de către toți participanții, demonstrând un nivel ridicat de tehnică și anduranță.

Echipa formată din Vărgău Aurelian, Axinte Ștefăniță, Nica Florin, Răduță Călin și Ifteni Bianca a obținut medalia de argint în proba de patru plus unu J1. Colaborarea eficientă și coordonarea perfectă a echipei au fost cheia succesului lor.

De asemenea, aceeași echipă a reușit să urce pe podium și în proba de 4- JM1, unde a câștigat medalia de bronz. Efortul colectiv și spiritul de echipă au fost esențiale pentru obținerea acestui rezultat.

Rezultatele obținute la acest campionat național sunt o dovadă clară a potențialului uriaș pe care îl au tinerii canotori ai CSM Călărași.

Antrenorii și sportivii au muncit din greu pentru a ajunge la acest nivel, iar aceste medalii reprezintă doar începutul unui parcurs promițător.

 

 

Continue Reading
La Top