URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

STADIUL LUCRĂRILOR DERULATE PRIN PROIECTUL “REDUCEREA EMISIILOR DE CARBON ÎN MUNICIPIUL CĂLĂRAȘI”

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a verificat stadiul lucrărilor derulate pe șantierul proiectului „𝐑𝐞𝐝𝐮𝐜𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐞𝐦𝐢𝐬𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐛𝐨𝐧 𝐢̂𝐧 𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥 𝐂𝐚̆𝐥𝐚̆𝐫𝐚𝐬̧𝐢 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐜𝐫𝐞𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐮𝐧𝐮𝐢 𝐬𝐩𝐚𝐭̧𝐢𝐮 𝐮𝐫𝐛𝐚𝐧 𝐩𝐢𝐞𝐭𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐦𝐮𝐥𝐭𝐢𝐟𝐮𝐧𝐜𝐭̧𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐢̂𝐧 𝐳𝐨𝐧𝐚 𝐜𝐞𝐧𝐭𝐫𝐚𝐥𝐚̆ 𝐚 𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢” sau „Pietonalul”, aşa cum este cunoscut şi în rândul călărăşenilor. Veştile sunt bune, lucrările avansează într-un ritm susținut.

A început şi montarea stâlpilor de iluminat urmând ca în cel mai scurt timp să fie puși în funcțiune, alternativ, până la terminarea lucrărilor, astfel încât zona să prezinte siguranță pe timpul nopții.

De asemenea, au demarat lucrările și pe str. Sloboziei, tronsonul cuprins între str. București și str. Progresul, zonă care va deveni pietonală la finalul proiectului.

“Îmi mențin promisiunea de a vizita săptămânal șantierele existente în municipiu pentru a mă asigura că ținta de finalizare asumată a proiectelor finanţate din fonduri europene, în cadrul POR 2014-2020, adică finalul anului, este respectată.

Continue Reading
La Top