URMĂREȘTE-NE

SPUNE-MI DESPRE CĂLĂRAȘI

SPUNE-MI DESPRE CĂLĂRAȘI – EP. 5 – VASILE ILIUȚĂ

Alex Tudor vă dă întâlnire și astăzi în cadrul emisiunii „Spune-mi despre Călărași”, care a ajuns la ediția cu numărul cinci. Invitatul din această seară este unul dintre oamenii care are, într-adevăr, ceva de spus despre Călărași. Este vorba despre Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași și al PSD Călărași.

Vasile Iliuță va vorbi în cadrul emisiunii despre cum a urcat pe treptele politicii și ale administrației, dar și unde s-a simțit cel mai bine. De asemenea, va oferi informații despre cele mai importante proiecte derulate la nivelul Consiliului Județean Călărași, dar și despre planurile de viitor.

Nu în ultimul rând, Vasile Iliuță va analiza anul 2024 din punct de vedere politic și va face pronostincuri în ceea ce privește scorurile pe care le vor obține principalele partide politice la Călărași. Totodată, unul dintre subiectele discutate va fi și cel al procesului în care Vasile Iliuță este judecat în faza de apel.

Dacă v-am făcut curioși, rămâneți alături de noi! Emisiunea va fi disponibilă începând cu ora 19.00, dupa jurnalul Canal Sud.

Continue Reading
La Top