URMĂREȘTE-NE

SPORT

SPORTIVA CSM CĂLĂRAȘI, IBRAM SELIN – CAMPIOANA ROMÂNIEI

Victorie în finala Campionatului Național de Cadeți și primul titlu de campioană națională pentru sportiva CSM Călărași, Ibram Selin. Sportiva antrenată de frații Valentin și Georgian Anghel, cei care împreună cu Constandache Bogdan, reușesc să debuteze frumos în boxul feminin și să obțină o nouă performanță pentru boxul și sportul călărășean.

Tot timpul boxul a adus performanță pentru orașul Călărași indiferent de obstacolele întâlnite. Vreau să subliniez un lucru, a fi antrenor și sportiv la Călărași nu este deloc ușor, este foarte greu deoarece sunt foarte multe lucruri pe care trebuie să le depășim. Selin este o fată extrem de serioasă, muncitoare și ambițioasă, iar pentru că nu sunt foarte multe fete în sală, ea trebuie să se antreneze cot la cot cu băieții, ba chiar reușește de multe ori să îi pună în dificultate. Selin este o fată cu reale calități pentru boxul de performanță”, a declarat Valentin Anghel – antrenor box CSM Călărași.

Chiar dacă la prima vedere, Selin pare genul de fetiță care poartă rochițe roz, aceasta a dat dovadă de determinare şi rezistenţă. Îi plac provocările și deja a început să simtă dependență pentru cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Continue Reading
La Top