URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

SPECTACOLUL “STRĂINI ÎN NOAPTE” ADUS ÎN CĂLĂRAȘI DE FLORIN PIERSIC ȘI MEDEEA MARINESCU

Începând cu ora 19:00, la Sala “Barbu Știrbei” din Călărași, iubitorii de teatru au ocazia unică de a asista la un eveniment de excepție: piesa “Străini în Noapte”. Acest spectacol, care se situează în topul preferințelor iubitorilor de teatru, vine sub îndrumarea marelui maestru Radu Beligan și aduce în prim-plan doi actori remarcabili – Florin Piersic și Medeea Marinescu, sub bagheta regizorală a lui ‘Mărgelatu’.

“Străini în Noapte” spune povestea lui Pierre, interpretat de Florin Piersic, un bărbat matur, a cărui viață este schimbată într-o noapte de întâlnirea cu Julietta (Medeea Marinescu), o femeie tânără și frumoasă. Intrigile se desfășoară rapid, iar spectatori vor fi martorii unei povești pline de surprize și întorsături de situație. De la revelații șocante la răsturnări de situație, “Străini în Noapte” aduce elemente de comedie romantică, minciună, seducție și o lecție despre modul în care timpul ne modelează destinele.

Piesa marchează revenirea lui Florin Piersic pe scena teatrului și este un spectacol în care acesta se regăsește pe deplin. Interpretând rolul unui bărbat în căutarea sensului vieții, Pierre, el oferă publicului o prestație captivantă. Julietta, personajul interpretat de Medeea Marinescu, adaugă un element misterios și intrigant piesei, lăsând spectatorii să descopere adevăruri ascunse în timp ce acțiunea se desfășoară.

Piesa “Străini în Noapte” nu este doar un spectacol de teatru cu nume sonore pe afiș, ci o adevărată capodoperă, o poveste care te ține cu sufletul la gură de la început până la sfârșit. Fiecare scenă aduce noi întrebări și surprize, iar publicul este captivat într-o experiență teatrală memorabilă.

Prețul unui bilet pentru acest spectacol de excepție este de 150 lei, oferindu-ți ocazia de a trăi o seară de neuitat alături de doi dintre cei mai mari actori ai scenei românești. Pentru pasionații de teatru din Călărași și din împrejurimi, “Străini în Noapte” este un eveniment de neratat.

Continue Reading
La Top