URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

SPECTACOL ȘI ADRENALINĂ, LA CĂLĂRAȘI

În weekend-ul 29-31 iulie, se va desfășura, la Călărași, competiția internațională de rally raid Baja 555 România.
Organizat de ACS Baja 500 Motosport, evenimentul rally raid se regăsește în calendarul competițional al Federației Române de Automobilism Sportiv, al Federației de Motociclism, contează atât pentru East European Tout Terrain Series, cât și pentru Campionatul Internațional ACSI Motorsport.
Prin eforturile organizatorilor și ale autorităților locale din județul Călărași, Baja 555 România, ajunsă la a 6-a ediție, va reuni la start echipaje din România, Italia, Bulgaria, Turcia, Cehia, Serbia, Republica Molodova și Emiratele Arabe, cei mai mulți dintre sportivii străini având în palmares prezențe la campionate mondiale și la compețiții de rally raid precum Dakar, Africa Eco Race, Breslau Polonia.
Întinsă pe 555 de kilometri, care vor fi parcurși de concurenți într-o singură zi, după modelul Dakar, cursa Baja 555 România se anunță pe cât de rapidă, pe atât de dificilă, traseul urmând să cuprindă drumuri pe câmpii și sol acoperit cu nisip.
Primăria Municipiului Călărași ne invită, vineri, 29 iulie, să vedem aceste mașini puternice în acțiune la prologul competiției care se va desfășura pe terenul situat în complexul H2O (lângă grădina Zoologică).
“Veți avea parte de un spectacol cu mașini de top pregătite la cel mai înalt nivel și bineînțeles cu piloți profesioniști încărcați cu multă adrenalină. La linia de start vor fi prezente 50 de echipaje din toate categoriile care pot participa la cursele de rally raid: auto, moto, utv, atv.” – anunță PMC într-o postare pe Facebook.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top