URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

SPECTACOL CARITABIL PENTRU CONSTRUIREA UNUI CENTRU MULTIFUNCȚIONAL PENTRU TINERI ȘI COPII

În Sala Barbu Știrbei din Călărași va avea loc duminică, 21 mai, de la ora 17:00, un eveniment caritabil organizat de Fundația Preoteasa Elena a Parohiei Sfântul Mare Mucenic Gheorghe Prozanic.

Spectacolul ”Biserica, Familia și Școala, împreună pentru viitorul copiilor” are ca scop strângerea de fonduri pentru construcția Centrului Multifuncțional pentru tineri și copii ”Sfânta Cuvioasă Parascheva” ce va fi ridicat în comuna Vasilați din județul Călărași.

Evenimentul va fi susținut de o serie de artiști de renume din diverse domenii. Astfel, publicul va putea asculta cântec popular interpretat de Ion Ioniță, Mariana Stănescu Verman, Elena Baltoș, Tina Militaru și Corina Dragomir.

De asemenea, Mariana Tudor Ulianovschi va interpreta muzică clasică la harpă și pian, iar Dana Florian va aduce în fața publicului muzică folk.

Actorii Alina Gheorghișan de la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” și Doru Bem de la Teatrul Excelsior vor fi, de asemenea, prezenți la eveniment. Mai mulți invitați surpriză sunt așteptați să apară pe scenă.

Pentru detalii suplimentare și bilete, cei interesați sunt invitați să contacteze organizatorii la numărul de telefon 0723 330 501. Prin participarea la acest eveniment, publicul va avea ocazia să sprijine o cauză nobilă și să contribuie la crearea unui viitor mai bun pentru copiii din comunitate.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top