URMĂREȘTE-NE

TIMP LIBER

SOLD OUT LA STAND UP! UMORUL LUI DAN BADEA A VÂNDUT TOATE BILETELE PE SALĂ DE LA CĂLĂRAȘI

În aceste vremuri tulburi, se pare că avem nevoie și de puțin umor. Așa se explică faptul că pe sală toate biletele au fost vândute, organizatorii luând decizia de a deschide pentru vizionare și balconul locației de spectacol.

Un mărțișor special pregătit de cei doi Dani ai comediei românești: Dan Badea și Dan Țuțu urcă pe scena Sălii Barbu Știrbei cu cele mai bune glume.

” Accesul în sală se face cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului pentru evitarea aglomerării. Locurile în sală se vor ocupa cu respectarea unui scaun liber între spectatori. Pe tot parcursul spectacolului se va păstra masca de protecție pe nas și gură.
Conform normelor sanitare în vigoare, în contextul pandemiei de COVID-19, accesul la evenimentele Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași se va realiza „cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spațiului, dacă toți participanții sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află între sfârșitul perioadei de izolare și până la a 180a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2
”, precizează un comunicat de presă al Centrului Județean de Cultură și Creație.

Prețul unui bilet la balcon este de 50 de lei, iar dacă doriți mai multe informații puteți suna la numărul de telefon 0784 202 738

Continue Reading
La Top