URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

ȘOFER ARESTAT 30 DE ZILE PENTRU TRAFIC DE DROGURI

Poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Calafat, împreună cu ofițerii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Craiova, au descoperit aproximativ 40 de kilograme de metamfetamină într-un camion condus de un cetățean bulgar. Valoarea estimată a drogurilor este de opt milioane de lei.

În urma acestei descoperiri, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Craiova au solicitat arestarea preventivă a șoferului. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj a admis propunerea și a emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Operațiunea a subliniat eficiența colaborării dintre diferitele structuri de combatere a criminalității organizate și a întărit măsurile de securitate la frontiere, menite să prevină traficul de droguri și alte activități ilegale. Anchetatorii continuă cercetările pentru a stabili întreaga rețea implicată și pentru a preveni astfel de infracțiuni în viitor.

Continue Reading
La Top