URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

ȘOCANT! UN CUPLU DIN CĂLĂRAȘI ȘI-A VÂNDUT COPILA DE 12 ANI PENTRU 90.000 DE EURO UNUI FRANCEZ. DETALII ȘOCANTE

Caz tulburător în Franța unde o copilă de doar 12 ani, din cartierul “Doi Moldoveni” din Călărași, a fost vândută cu acordul părinților săi unui prieten de familie din Franța, pentru suma de 90.000 €. Situația a fost descoperită pe data de 19 februarie, cand angajații unui cinematograf din Paris au observat că un bărbat de aproximativ 70 de ani se afla în sala de film alături de o fetiță de 12 ani cu care se comporta într-un mod foarte anormal.

Bărbatul începuse să o pipăie în zonele intime și să o sărute pe buze. Totul se întâmpla sub privirile părinților copilei care se aflau lângă cei doi în sala de cinema. Gesturile tandre le-au atras atenția salariaților cinematografului prezenți în sală care au anunțat de urgență poliția.

Se pare că bărbatul și-a dorit să abuzeze sexual de fetiță cu acordul părinților săi. Atât mama fetiței, cât și pensionarul care a cumpărat-o, au fost arestați și duși la închisoare. Tatăl și fetița au reușit să fugă, însă au fost depistați în scurt timp după ce au reușit să ajungă în România.

Centrul de Cooperare Polițienească Internațională a facilitat schimbul de informații dintre Poliția Franceză și Poliția Română. Astfel, Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași a efectuat investigații, cu operativitate, în vederea localizării minorei și a tatălui acesteia, stabilindu-se că aceștia se află în România.

Potrivit unor informații, pe data de 6 martie, autoritățile franceze au introdus în Sistemul de Informații Schengen o semnalare pe numele persoanei bănuite, cetățean român, tatăl copilei, solicitându-se arestarea acestuia, în vederea predării, în baza unui mandat european de arestare. Două zile mai târziu, pe data de 8 martie, în urma investigațiilor desfășurate în cauză, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Inspectoratul de Poliție Județean Călărași au identificat minora și pe tatăl acesteia.

MEMETEL SORINA se numește mama care la 27 de ani și-a traficat fiica de 12 ani împreună cu concubinul ei COSTACHE PETRE. Acum, pentru faptele lor sunt cercetați alături de bărbatul din Franța pentru trafic de persoane, rele tratamente fiicei sale minore în scopuri sexuale.

D.G.A.S.P.C. Călărași a preluat sub protecție minora, iar persoana bănuită a fost reținută și prezentată unității de parchet competente, în vederea punerii în executare a mandatului european de arestare, emis de către autoritățile judiciare franceze. Pensionarul care a plătit 90.000 € părinților fetiței a recunoscut că a sărutat-o pe fată și a mângâiat-o în zone intime, dar consideră că acesta nu este un gest obscen față de un minor.

Continue Reading
La Top