URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

ȘOCANT! MOARTE SUSPECTĂ ÎN CIULNIȚA: O TÂNĂRĂ A FOST GĂSITĂ FĂRĂ SUFLARE

A fost găsită fără suflare și puternic lovită la cap, la 0 distanță de 20 metri de Gara Ciulnița. Este vorba despre Andreea Ioniță, o tânără de 26 de ani din Călărași, care se se pare că se întorcea de la Constanța. În jurul orei 23:00, cu doar câteva minute înainte să ajungă în Ciulnița vorbea prin apel video cu sora ei. Nu au mai apucat să se vadă, pentru că tânăra și-a pierdut viața într-un mod pe care nimeni nu îl poate explica momentan.

Investigații desfășurate de Serviciul Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Călărași se concentrează asupra unui incident tragic. Din păcate, aceasta a fost găsită decedată în urma unei lovituri puternice la cap.

Tot noaptea trecută, în jurul orei 21:20, ISU Călărași a intervenit la o altă solicitare în Sărulești Gară, acolo unde un tânăr de 24 de ani din Teleorman a fost lovit de tren, după ce a fost surprins pe calea ferată. Tânărul nu a mai putut fi salvat. 

“La data de 6 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Ciulnița au fost sesizați, de către un bărbat, cu privire la faptul că fiica sa nu a coborât din trenul de călători care circula pe ruta Mangalia-București, neștiind nimic despre ea. În urma primelor cercetări, la aproximativ 20 de metri de peron a fost găsită fata, de 25 de ani, care prezenta leziuni la nivelul capului. Aceasta a fost examinată medical de un echipaj din Serviciul de Ambulanța Județean Călărași, fiind ulterior declarat decesul acesteia. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, cercetările fiind încă în desfășurare.” – precizează IPJ Călărași, la solicitarea presei.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top